Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lengvas pyragas su kiesieliaus milteliais
AUTORIUS:
SImonalka
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek razinų
2 vienetai kisieliaus (pakelis)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).

P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).

KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.

Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.

Lengvas pyragas su kiesieliaus milteliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).

P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).

KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.

Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.

Receptą atsiuntė SImonalka

Komentarai (10)


  • jurgita 2016-07-20 14:44

    Pokelis kisieliaus... Tai yra 85 g.yra 250. Kaip buna raso pokelis zelatinos. Taip iseina koki nusipirkai toki supylei,nesvarbu kiekis, svarbu pokelis.


  • rasa 2015-11-12 23:50

    O kur gauti tu formeliu gal kas zino? :)


  • Simona 2013-11-03 12:14

    Sveiki visi, aš gaminau ši pyraga gavosi liukx :) Viska dariau kaip rašė,bet pyliau viena pakeli kisieliaus :P Gavosi labai skanus ir purus :P Kita karta kaip kepsiu dėsiu obuolių man rodos kad bus dar skanesnis. Pataru valgyti kol būna neatveses skonis pasaka :) Vyras prase kad iškepčiau i darba :D


  • Marija 2011-07-24 19:04

    as taip pat kepiau si pyraga, jis man labai patinka, tik va pirmas man buvo per sausas, o dabar as pridedu antaniniu obuoliu tai toks su rugstele skanus skonis. :super: :super: :super:


  • nijole 2011-07-07 21:20

    man atrodo lad cia bus labai saldu ir riebu reiketu isbandyti


  • Iveta 2011-06-23 15:46

    nebūtinai "klingu" kisieliaus. Kisielius turi būti spanguolių, braškių ar vyšnių tada gausis su spalva. Man skaniausia su spanguolėm.


  • mamux 2011-06-14 18:29

    Reikia deti ''klingu'' firmos kisieliu tada gausis ruzavas.Isbandžiau :-)


  • Marija 2011-06-14 03:50

    as butinai kepsiu si pyraga, tada parasysiu kaip pavyko.


  • simonalka 2011-06-06 20:56

    Miela Odeta, man irgi kartais gaudavosi pilkas (bet vistiek tai skoniui netrukdė), pastaruoju metu išmėginau kisieliaus mišinį, kuriame yra 230 gr. (pavadinimo nepamenu) miltelių (tiesa, pilu ne visą, iš akies) ir gaunasi daugiau nei naudojant 2 pokelius po 80gr. Tai skonis stiprenis ir spalva ryškesnė.


  • Odeta 2011-06-06 14:59

    Ir vėl neparašyta, kiek tų gramų kisieliaus.Ir aš tokį kepu, bet gal patartų autorė, ką daryti kad gautūsi rožinis, o ne pilkas


Daugiau receptų