Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lengvi morkų ir miusli kotletukai
AUTORIUS:
Silva
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas morkų ((nemaža))
2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių („Miusli“ (pusryčių mišinys, bet tiks ir bet kokie nevirtų avižų dribsniai, sumaišyti su įvairiais džiovintais vaisiais, riešutais))
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis cinamono
Padažui:
šiek tiek jogurto (arba grietinė)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Morką smulkiai sutarkuoti. Suberti ant tarkių miusli ir įmušti kiaušinį, įberti cinamono. Gerai išmaišyti. Palikti šiek tiek pastovėti (10-15 min.), kad miusliai išbrinktų. Tada suformuoti nestorus kotletukus ir ,nuolat vartant, kepti ant mažos ugnies. Patiekti su jogurtu.

Skanaus.

Lengvi morkų ir miusli kotletukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
  • Morkos, (nemaža), 1 vienetas
  • Avižiniai dribsniai, „Miusli“ (pusryčių mišinys, bet tiks ir bet kokie nevirtų avižų dribsniai, sumaišyti su įvairiais džiovintais vaisiais, riešutais), 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
Padažui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Morką smulkiai sutarkuoti. Suberti ant tarkių miusli ir įmušti kiaušinį, įberti cinamono. Gerai išmaišyti. Palikti šiek tiek pastovėti (10-15 min.), kad miusliai išbrinktų. Tada suformuoti nestorus kotletukus ir ,nuolat vartant, kepti ant mažos ugnies. Patiekti su jogurtu.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Silva

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...