Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lengviausias korėjietiškų morkų receptas
AUTORIUS:
Vincentas Sakas
INGREDIENTAI:
8 gramai cukraus
9 gramai česnakų
2 gramai kalendrų (mlata)
500 gramų morkų
10 gramų svogūnų
80 saulėgrąžų aliejaus (verdantis)
30 gramų acto (obuolių)
5 gramai druskos
1 gramas čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais ar ryžiais.
Tai idealus garnyras prie mėsos, paukštienos bei žuvies.
Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis.
Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais su specialia tarka.
Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti ir šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis.
Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
80 g saulėgrąžų aliejaus pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve.
Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve, uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas.
Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Skanaus.

Lengviausias korėjietiškų morkų receptas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais ar ryžiais.
Tai idealus garnyras prie mėsos, paukštienos bei žuvies.
Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis.
Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais su specialia tarka.
Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti ir šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis.
Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
80 g saulėgrąžų aliejaus pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve.
Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve, uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas.
Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vincentas Sakas

Komentarai (6)


  • pica 2015-09-20 16:54

    skanu


  • Vilma 2012-01-24 11:38

    Aciu labai skanu. ;-) :super:


  • Mode 2012-01-22 14:56

    super receptukas jau trecia karta darau tiktai vietoj cukraus naudoju medu o vietoj acto citrina. Skanaus :super:


  • Asta 2010-07-05 19:23

    greita ir skanu %-)


  • xlll 2009-11-22 01:48

    :bloga: neskanu


  • Lora 2009-02-07 22:45

    Nuostabus receptas, labai megstu morkas, vis sugdavau galva ka tokio originalaus ir skanaus butu galima pasigamint is morku. Tikrai puikus recepciukas :super:


Daugiau receptų