Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Lepioška“
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos (mentė)
4 skiltelės česnakų
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek prieskonių (mėgstamos žolelės)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą ištrinti druska, pipirais, priskoninėmis žolelėmis, česnaku ir majonezu. Per naktį palikti šaldytuve marinuotis.
2.
Kepti iki 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
Skanaus.

„Lepioška“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą ištrinti druska, pipirais, priskoninėmis žolelėmis, česnaku ir majonezu. Per naktį palikti šaldytuve marinuotis.

  2. Kepti iki 220 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų