Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lęšių ir kauliukų troškinys
AUTORIUS:
Liucija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Paprastas ir sotus troškinys, kai norisi komfortiško ir šildančio patiekalo. Į troškinį papildomai galite dėti Jūsų mėgstamų daržovių ir pagardinti mėgstamais Paprastas ir sotus troškinys, kai norisi komfortiško ir šildančio patiekalo. Į troškinį papildomai galite dėti Jūsų mėgstamų daržovių ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Receptas iš mano blogo:lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.2 litro vandens
450 gramų jautienos kauliukai (arba kiaulienos)
250 gramų džiovinti lęšiai
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
3 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis raudonosios paprikos milteliai
1 vienetas lauro lapai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinė ugnies, sudedame kauliukus, apibarstome druska ir kepiname, kol gražiai apskrunda.
2.
Morką nulupame, supjaustome didesniais kubeliais. Svogūną nulupame, supjaustome mažais kubeliais ir sudedame į keptuvę su kauliukais. Pakepiname kelias minutes. Česnako skilteles nulupame, susmulkiname, sudedame kartu su lauro lapeliu į keptuvę. Pakepiname 1 min.
3.
Tada sudedame morkas, pakepiname kelias minutes. Kauliukus pagardiname paprikos milteliais, druska, išmaišome ir užpilame vandeniu. Sudedame lęšius, išmaišome, šiek tiek sumažiname ugnį ir kaitiname troškinį 40 min. Pabaigoje paragaujame ar nereikia papildomai druskos. Skanaus! (Troškinys skanus ir vienas, bet papildomai galite patiekti su prancūzišku batonu.)

Lęšių ir kauliukų troškinys

Recepto autorius: Paprastas ir sotus troškinys, kai norisi komfortiško ir šildančio patiekalo. Į troškinį papildomai galite dėti Jūsų mėgstamų daržovių ir pagardinti mėgstamais ( ...daugiau ) Liucija
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinė ugnies, sudedame kauliukus, apibarstome druska ir kepiname, kol gražiai apskrunda.

  2. Morką nulupame, supjaustome didesniais kubeliais. Svogūną nulupame, supjaustome mažais kubeliais ir sudedame į keptuvę su kauliukais. Pakepiname kelias minutes. Česnako skilteles nulupame, susmulkiname, sudedame kartu su lauro lapeliu į keptuvę. Pakepiname 1 min.

  3. Tada sudedame morkas, pakepiname kelias minutes. Kauliukus pagardiname paprikos milteliais, druska, išmaišome ir užpilame vandeniu. Sudedame lęšius, išmaišome, šiek tiek sumažiname ugnį ir kaitiname troškinį 40 min. Pabaigoje paragaujame ar nereikia papildomai druskos. Skanaus! (Troškinys skanus ir vienas, bet papildomai galite patiekti su prancūzišku batonu.)

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų