Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Levandų keksiukai
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Nuostabių levandų skonio ir kvapo keksiukai ne tik bus skanūs, bet ir pakvips visa virtuvė. Jei turite obuolių galima panaudoti ir juos. Tokiu atveju reikės nulupti vieną didelį Nuostabių levandų skonio ir kvapo keksiukai ne tik bus skanūs, bet ir pakvips visa virtuvė. Jei turite obuolių galima panaudoti ir juos. Tokiu atveju reikės nulupti vieną didelį obuolį, išpjauti sėklalizdį ir supjaustyti gabaliukais. Pusę smulkinto obuolio įmaišyti į tešlą, o likusią dalį užberti ant viršaus. Jei dar norisi saldumo, galima pasigaminti kremo sumaišyto su violetinės spalvos maistiniais dažais ir papuošti. Bet jie skanūs ir vieni su arbata ar kava. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
120 mililitrų pieno
120 gramų kvietinių miltų
115 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus pudros
1 valgomasis šaukštas levandų (žiedai)
10 gramų vanilinio cukraus
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
0.25 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ištirpinti sviestą ir atvėsinti. Sumaišyti su pienu, kiaušiniu ir levandomis.
2.
Atskirai sumaišyti miltus su kepimo milteliais, druska ir cukraus pudra. Miltų mišinį sumaišyti su skysta mase.
3.
Supilti į paruoštas formeles ir kepti 25 min orkaitėje įkaitintoje iki 180 C. Kai atvės išimti iš formelių.

Levandų keksiukai

Recepto autorius: Nuostabių levandų skonio ir kvapo keksiukai ne tik bus skanūs, bet ir pakvips visa virtuvė. Jei turite obuolių galima panaudoti ir juos. Tokiu atveju reikės nulupti vieną didelį ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ištirpinti sviestą ir atvėsinti. Sumaišyti su pienu, kiaušiniu ir levandomis.

  2. Atskirai sumaišyti miltus su kepimo milteliais, druska ir cukraus pudra. Miltų mišinį sumaišyti su skysta mase.

  3. Supilti į paruoštas formeles ir kepti 25 min orkaitėje įkaitintoje iki 180 C. Kai atvės išimti iš formelių.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų