Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Liaunas vyniotinis
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 gramų kiaulienos
250 gramų jautienos
250 gramų kumpio (rūkytas)
1 kiaušinių
1 vienetas svogūnų (pusė mėlyno ir pusė paprasto)
šiek tiek sūris (Puskietis riebus)
1 vienetas paprikų (raudona)
1 vienetas paprikų (geltona)
šiek tiek petražolių ( (šviežios arba šaldytos))
šiek tiek prieskonių (mėsai)
šiek tiek pipirai
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulieną ir jautieną išmaišyti. Pridėti prieskonių, krapų, pipirų, suberti smulkiai supjaustytus svogūnus ir įmušti kiaušinį. Išmaištyti.
2.
Kumpį juostelėmis išdėlioti ant kepimo popieriaus. Turi gautis du maždaug 25x30 cm dydžio stačiakampiukai. Ant abiejų sudėti faršą. Ant jo – horizontaliai paprikų griežinėlius, sūrį ir petražoles
3.
Tada viską paspaudžiant, kad neliktų tarpelių, suvynioti.
Beje, prie vieno krašto - to, kuris bus prieš tą kraštą, nuo kurio bus pradedama vynioti, reikia palikti kumpio maždaug 2-3 cm – kad vyniotinis gražiai užsidengtų.
4.
Tada abu vyniotinius dėti ant folijos ir į ją susukti, galus užlenkti, kad neištekėtų iš faršo riebaliukai.
5.
Kepti valandą iki 190 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus.

Liaunas vyniotinis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaulieną ir jautieną išmaišyti. Pridėti prieskonių, krapų, pipirų, suberti smulkiai supjaustytus svogūnus ir įmušti kiaušinį. Išmaištyti.

  2. Kumpį juostelėmis išdėlioti ant kepimo popieriaus. Turi gautis du maždaug 25x30 cm dydžio stačiakampiukai. Ant abiejų sudėti faršą. Ant jo – horizontaliai paprikų griežinėlius, sūrį ir petražoles

  3. Tada viską paspaudžiant, kad neliktų tarpelių, suvynioti.
    Beje, prie vieno krašto - to, kuris bus prieš tą kraštą, nuo kurio bus pradedama vynioti, reikia palikti kumpio maždaug 2-3 cm – kad vyniotinis gražiai užsidengtų.

  4. Tada abu vyniotinius dėti ant folijos ir į ją susukti, galus užlenkti, kad neištekėtų iš faršo riebaliukai.

  5. Kepti valandą iki 190 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų