Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

Lietiniai apelsininiam padaže
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Blynams: | ||
4 vienetai | kiaušinių | |
1.5 stiklinės | pieno | |
1.5 stiklinės | miltai | |
1 žiupsnelis | druskos | |
2 valgomieji šaukštai | sviesto (tirpintas) | |
Padažui: | ||
1 vienetas | apelsinų (išspausti sultis) | |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudros | |
50 gramų | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
2.
Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
Apkepiname iš abiejų pusių.
Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
Apkepiname iš abiejų pusių.
Lietiniai apelsininiam padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Miltai, 1.5 stiklinės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinai, išspausti sultis, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
Apkepiname iš abiejų pusių.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai