Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai apelsininiam padaže
AUTORIUS:
Tango su Helena,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Blynams:
4 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės pieno
1.5 stiklinės miltai
1 žiupsnelis druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
Padažui:
1 vienetas apelsinų (išspausti sultis)
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
2.
Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
Apkepiname iš abiejų pusių.

Lietiniai apelsininiam padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Blynams: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame.
    Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
    Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

  2. Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
    Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
    Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
    Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
    Apkepiname iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Tango su Helena

Komentarai


Daugiau receptų