Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai blynai su bananine varške ir braškėmis
AUTORIUS:
Jolita
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
5 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
0.3 arbatinio šaukštelio sodos
400 gramų varškės
450 gramų braškių (konservuotos/šviežios)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
8 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš 2 kiaušinių, pieno, miltų, sodos bei žiupsnelio druskos užmaišome tešlą blynams.
Gautą tešlą šaukštu pilame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir iš baiejų pusių apkepame lietinius blynus.
Viename dubenyje sumaišome varškę, trintą nuluptą bananą, 4 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus cukraus.
Ant kiekvieno blyno dedame po 1,5 šaukšto varškės įdaro, ant varškės išdėliojame nuplautas braškes (aš naudojau konservuotas iš kompoto) ir suvyniojame į ritinėlį.
Suvyniotus blynus dedame į lėkštes ir patiekiame su iš 4 šaukštų grietinės ir 2 šaukštų cukraus sumaišytu padažu.
Skanaus!

Lietiniai blynai su bananine varške ir braškėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš 2 kiaušinių, pieno, miltų, sodos bei žiupsnelio druskos užmaišome tešlą blynams.
Gautą tešlą šaukštu pilame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir iš baiejų pusių apkepame lietinius blynus.
Viename dubenyje sumaišome varškę, trintą nuluptą bananą, 4 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus cukraus.
Ant kiekvieno blyno dedame po 1,5 šaukšto varškės įdaro, ant varškės išdėliojame nuplautas braškes (aš naudojau konservuotas iš kompoto) ir suvyniojame į ritinėlį.
Suvyniotus blynus dedame į lėkštes ir patiekiame su iš 4 šaukštų grietinės ir 2 šaukštų cukraus sumaišytu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Jolita

Komentarai (2)


  • Hmm 2018-06-10 01:52

    O jie tikrai skanus salti ? Pakepti ju nereiketu ?


  • rima 2012-07-31 15:13

    O kai suvinioji vel isnaujo pakept ju nereikia??


Daugiau receptų