Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai blynai su šokoladu
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 gramų miltai
2 vienetai kiaušinių
100 gramų pieno
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis sodos
500 gramų varškės
50 gramų cukraus
150 gramų šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į miltus įmušami kiaušiniai, maišant pilamas pienas, beriama soda, pasūdoma, gerai išplakama.
Keptuvė įkaitinama.
Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
Kai pagelsta — apverčiama.
2.
Įdarui varškė pertrinama su cukrumi ir šokolado gabaliukais.
3.
Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami.
Prieš tiekiant dar apkepinami.
Patiekiant apipilti ištirpintu šokoladu.

Lietiniai blynai su šokoladu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į miltus įmušami kiaušiniai, maišant pilamas pienas, beriama soda, pasūdoma, gerai išplakama.
    Keptuvė įkaitinama.
    Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
    Kai pagelsta — apverčiama.

  2. Įdarui varškė pertrinama su cukrumi ir šokolado gabaliukais.

  3. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami.
    Prieš tiekiant dar apkepinami.
    Patiekiant apipilti ištirpintu šokoladu.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų