Lietinių tešlai:
įmušame kiaušinius į dubenį ir suplakame. Po to įpilame pieną, dedame druską pagal skonį, medų, alyvuogių aliejų (2 šaukštai) ir viską gerai išmaišome. Tuomet dedame miltus, kol gausime pusiau skystą tešlą.
Kepame lietinius.
Kiaulienos šonkauliukus ištriname citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir įdedame į puodą virti. Išvirus šonkauliukams atskiriame mėsą nuo kaulo ir sumalame. Po to įdedame pakepintus alyvuogių aliejuje svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišome. Gautą masę dedame ant lietinių ir sulankstome lietinį. Susuktus lietinius apkepame keptuvėje. Pateikiame su grietine.
Skanaus.

Lietiniai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | medaus |
1 vienetas | morkų |
1 vienetas | svogūnų |
šiek tiek | kiaulienos šonkaulių |
2 vienetai | kiaušinių |
šiek tiek | kvietinių miltų |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
0.5 litro | pieno |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | citrinpipirių |
šiek tiek | krapų |
šiek tiek | provanso žolelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Lietiniai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės šonkauliai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai
- Alyvuogių aliejus
- Pienas, 0.5 litro
- Druska
- Citrinpipiriai
- Krapai
- Provanso žolelės
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Lietinių tešlai:
įmušame kiaušinius į dubenį ir suplakame. Po to įpilame pieną, dedame druską pagal skonį, medų, alyvuogių aliejų (2 šaukštai) ir viską gerai išmaišome. Tuomet dedame miltus, kol gausime pusiau skystą tešlą.
Kepame lietinius.
Kiaulienos šonkauliukus ištriname citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir įdedame į puodą virti. Išvirus šonkauliukams atskiriame mėsą nuo kaulo ir sumalame. Po to įdedame pakepintus alyvuogių aliejuje svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišome. Gautą masę dedame ant lietinių ir sulankstome lietinį. Susuktus lietinius apkepame keptuvėje. Pateikiame su grietine.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai