Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai su mėsa
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai aliejaus
5 valgomieji šaukštai miltai
500 mililitrų pieno
200 gramų virto kumpio
1 žiupsnelis druskos
1 vienetas svogūnų
0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.
2.
Virtą mėsą ir svogūną sumalu, pakepinu svieste, skaninu pipirais.
Šį įdarą dedu ant blyno ir susuku į vamzdelį.
3.
Apkepu keptuvėje ir valgom su grietine.
Skanaus!

Lietiniai su mėsa

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
    Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
    Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.

  2. Virtą mėsą ir svogūną sumalu, pakepinu svieste, skaninu pipirais.
    Šį įdarą dedu ant blyno ir susuku į vamzdelį.

  3. Apkepu keptuvėje ir valgom su grietine.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų