Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai su obuoliais
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
500 mililitrų pieno
4 valgomieji šaukštai aliejaus
5 valgomieji šaukštai miltai
3 vienetai obuolių
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.
2.
Įdarui sutarkuoju obuolius, dedu cukrų, cinamoną ir išmaišau.
3.
Įdaro masę dedu ant lietinio, sulankstau ir apkepu iš abiejų pusių.
Skanaus.

Lietiniai su obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
    Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
    Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.

  2. Įdarui sutarkuoju obuolius, dedu cukrų, cinamoną ir išmaišau.

  3. Įdaro masę dedu ant lietinio, sulankstau ir apkepu iš abiejų pusių.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų