Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai su silkės įdaru
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
2 stiklinės pieno
200 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
Įdarui:
350 gramų silkių (file)
1 vienetas kiaušinių (virti)
1 vienetas svogūnų (nedidelis)
šiek tiek pipirai (kvapnieji)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite.
2.
Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite.
3.
Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.

Lietiniai su silkės įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Tešlai: Įdarui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite.

  2. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite.

  3. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.

Receptą atsiuntė Janina
Gairės: Kepti, Blynai

Komentarai (1)


  • Bxb 2019-03-01 23:27

    Tai daugiau silkių tyrė su kiaušiniu ivyniota į lietinius! Komikų ismone


Daugiau receptų