Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai su vaniliniu sūreliu ir kondensuotu pienu
AUTORIUS:
Liudmilka
Porcijų skaičius: 8
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų tešlos (lietiniams blynams)
8 vienetai varškės (sūreliai, vaniliniai)
0.5 vieneto kondensuoto pieno (skardinė)
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Visų pirmą, sumaišome tešlą blynams arba perkame miltų mišinį lietinių blynų tešlai.
Iškepame lietinius blynus.
2.
Paimame vieną blyną, jį sutepame vaniliniu sūreliu, supjaustome į 3 dalis ir sudedame į kepimo indą.
Taip pat padarome su visais blynais (blynų kiekis priklauso nuo tešlos kiekio).
3.
Sudėję visus blynus į kepimo indą, sumaišome padažui pusę indelio kondensuoto pieno su trimis kiaušiniais, išplakame ir užliejame ant lietinių blynų.
Šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15-20 min, kol apskrus.
Skanaus!!!

Lietiniai su vaniliniu sūreliu ir kondensuotu pienu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visų pirmą, sumaišome tešlą blynams arba perkame miltų mišinį lietinių blynų tešlai.
    Iškepame lietinius blynus.

  2. Paimame vieną blyną, jį sutepame vaniliniu sūreliu, supjaustome į 3 dalis ir sudedame į kepimo indą.
    Taip pat padarome su visais blynais (blynų kiekis priklauso nuo tešlos kiekio).

  3. Sudėję visus blynus į kepimo indą, sumaišome padažui pusę indelio kondensuoto pieno su trimis kiaušiniais, išplakame ir užliejame ant lietinių blynų.
    Šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15-20 min, kol apskrus.
    Skanaus!!!

Receptą atsiuntė Liudmilka

Komentarai (7)


  • vilma 2014-09-04 21:25

    kokie komentarai net juokas ima,zmones galvokit ka rasot,patiekalas nuostabus ir viskas cia aiskiai parasyta.


  • ... 2014-06-21 15:04

    Kaip jus suprantat 8 vienetus varskes..? Kam taip rasyti, jei paskui kalba eina apie surelius..? Arba... 0,5 kondensuoto pieno...


  • aura 2014-04-18 13:36

    labai skanus desertas, as gaminau is riebios varskes, dejau vaniles, cinamono, itarkavau apelsino zieveles, cukraus saikingai, nes padazas saldus pakankamai. ipadaza pyliau siek riek grietineles..kvepejo visi namai ir diena prasidejo gerai:)


  • marius 2014-02-12 14:56

    nesuprantu kaip juos sutepti sureliu , blynai turi buti dideli ir kaip cia juos susukt, ar eksperimentuoti savaip kaip kas sau?


  • agne 2012-11-03 22:20

    ziaurei skanus :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:


  • Sima 2012-05-13 12:26

    Kepiau situos, tai vyrai akimirksiu sukirto, bet gavosi tikrai per daug saldu.. :bloga:


  • Jolita 2012-02-21 19:14

    Laaaaaaaaaaaabai saldu. :-( :-(


Daugiau receptų