Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietiniai su varške
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
8 valgomieji šaukštai aliejaus
5 valgomieji šaukštai miltai
Įdarui:
400 gramų kreminės varškės
2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
1 valgomasis šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę ištrinu su cukrumi ir apelsinų sultimis.
2.
Į indą mušu kiaušinius, dedu miltus, pilu pieną ir aliejaus 3 šaukštus. Viską išplaku iki vientisos masės, tešla turi būti gana skysta. Miltų galima dėti daugiau ar mažiau, svarbu kad tešla būtų tinkama lietinių kepimui.
3.
Kepu plonus lietinius, pertepu varškės kremu, lankstau norimos formos blynus ir apkepu aliejuje.

Lietiniai su varške

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškę ištrinu su cukrumi ir apelsinų sultimis.

  2. Į indą mušu kiaušinius, dedu miltus, pilu pieną ir aliejaus 3 šaukštus. Viską išplaku iki vientisos masės, tešla turi būti gana skysta. Miltų galima dėti daugiau ar mažiau, svarbu kad tešla būtų tinkama lietinių kepimui.

  3. Kepu plonus lietinius, pertepu varškės kremu, lankstau norimos formos blynus ir apkepu aliejuje.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų