Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietinių pyragas
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 stiklinė miltai
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
Įdarui:
300 gramų varškės
200 gramų grietinės
3 valgomieji šaukštai cukraus
Užpilui:
2 vienetai kiaušinių
200 gramų grietinės
3 valgomieji šaukštai cukraus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš visų tešlai nurodytų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite lietinius.
2.
Kol jie atvės paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės. Kiekvieną lietinį aptepkite varškės mase ir susukite į ritinėlį.
3.
Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinėlius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu ir apie 30 min.
4.
Kepkite 180 ° temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Labai skanus ir karštas, ir šaltas.

Lietinių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Tešlai: Įdarui: Užpilui: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš visų tešlai nurodytų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite lietinius.

  2. Kol jie atvės paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės. Kiekvieną lietinį aptepkite varškės mase ir susukite į ritinėlį.

  3. Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinėlius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu ir apie 30 min.

  4. Kepkite 180 ° temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.

    Labai skanus ir karštas, ir šaltas.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų