Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietuviška mišrainė kitaip
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai morkų
6 vienetai bulvių
2 vienetai agurkų
1 skardinė konservuotų pupelių
400 gramų vištiena
0.5 pundelio svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
100 gramų majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
2.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
3.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
4.
Apibarstyti svogūnų laiškais.

Lietuviška mišrainė kitaip

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.

  2. Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.

  3. Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.

  4. Apibarstyti svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų