Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietuviškai obuolių sultyse troškintas triušis
AUTORIUS:
Vincentas Sakas
INGREDIENTAI:
30 gramų citrinų (žievelė)
6 česnakų
10 gramų čiobrelių
2 gramai juodųjų pipirų (grūsti)
3 gramai laurų lapų
10 gramų petražolių
1500 gramų triušienos (triušis)
300 mililitrų obuolių sulčių
20 gramų druskos
60 gramų sviesto (naminis)
100 mililitrų sultinio (vištienos)
6 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
Triušio gabalus apkepinkite įkaitintame naminiame svieste, paskui pasūdykite, pagardinkite grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą.
Supilkite obuolių sultis, vištienos sultinį, sudėkite likusius ingredientus, uždenkite dangčiu ir 50 minučių troškinkite.
Patiekite su susidariusiu skysčiu.
Garnyrui geriausiai tinka garintos arba keptos daržovės (pavyzdžiui, blanširuotos (kelias minutes pavirintos) ankštinės pupelės), apkepintos svieste ir užbarstytos tarkuotu Džiugo sūriu.
Skanaus.

Lietuviškai obuolių sultyse troškintas triušis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
Triušio gabalus apkepinkite įkaitintame naminiame svieste, paskui pasūdykite, pagardinkite grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą.
Supilkite obuolių sultis, vištienos sultinį, sudėkite likusius ingredientus, uždenkite dangčiu ir 50 minučių troškinkite.
Patiekite su susidariusiu skysčiu.
Garnyrui geriausiai tinka garintos arba keptos daržovės (pavyzdžiui, blanširuotos (kelias minutes pavirintos) ankštinės pupelės), apkepintos svieste ir užbarstytos tarkuotu Džiugo sūriu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vincentas Sakas

Komentarai (7)


  • jolka 2013-03-30 10:11

    gal kas zino kaip skaniai paruostidaryta triusi arba kur rast


  • Genovaite 2010-12-22 18:44

    labai skanu.dazniausiai sitaip ir gaminu. :super:


  • gintautas 2010-09-15 10:49

    BANDYSIU GAMINTI


  • Roberta xx..xx 2010-07-19 13:54

    %-)
    :taip:


  • Gražvilė 2009-10-17 15:10

    Vien todėl kad triušis šio patiekalo nemėginčiau daryti.. :bloga:


  • sandra 2009-04-02 08:50

    Bandziau pasigaminti - visai neblogai isejo. Siulau ir kitiems :)


  • jurate 2009-02-13 13:41

    Reiks pabandyt... ;-)


Daugiau receptų