Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietuviškas užkandis prie degtinės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų
2 vienetai svogūnų (nedideli)
150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti ar sūdyti)
6 vienetai juodos duonos (riekelės)
2 vienetai raugintų agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti lašiniai, rauginti agurkai, svogūnai, česnakai ir juoda duona sudedami į lėkštę ir valgomi kaip užkandis prie degtinės. Tokį pat užkandį valgo ir rusai.

Lietuviškas užkandis prie degtinės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustyti lašiniai, rauginti agurkai, svogūnai, česnakai ir juoda duona sudedami į lėkštę ir valgomi kaip užkandis prie degtinės. Tokį pat užkandį valgo ir rusai.

Komentarai (22)


  • Staska 2015-11-08 14:36

    traktoristo mirazas


  • :D 2015-02-24 01:16

    Oi nepamačiau lašinių :D pasirodė, kad tik cibulis su agurkais, kaip ponas Bynas kad valgė ir dar kitus vaišino :D


  • :D 2015-02-24 01:14

    Kas čia per pono Byno pietūs :D


  • kuzmic 2013-07-12 12:05

    cia prie samagono pats tas


  • Jogailė 2010-11-28 12:46

    :super: nereali foto, ir stikline ne vaikisko dydzio.. labai liuks :super:


  • gintas 2010-10-31 10:30

    o prie ko cia lekste? tikri pijokai valgo nuo laikrascio.))))


  • Mergyte 2010-07-19 14:04

    mm skaniai atrodo :-p
    :-) :-(


  • ! 2010-04-02 16:56

    Užskaitau, jau vien foto matoma aplinka ko verta, autentiška :):)


  • Silva 2009-11-10 20:50

    :parselis: ačiū GASPADINEI už foto įvertinimą :jee:


  • ANE 2009-10-18 12:06

    NA AS MANAU CIA NET NE RECEPTAS,O PASIPJAUSTYTI LASINIU IR SVOGUNU VISI SUGEBAME :-p


Daugiau receptų