Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lietuviški traškučiai
AUTORIUS:
Elinda
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek džiovintų krapų
šiek tiek maltos saldžiosios paprikos
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskoniai bulvėms
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuskuskite bulves ir gerai įkaitinkite puodą su aliejumi.
Bulvių skustuko pagalba suskuskite bulves plonais griežinėliais ir dėkite į puodą apkepti.
2.
Apskrudus traškučiams, išgriebkite ir sudėkite ant sugeriamojo popieriaus nuvarvėti.
Kol šilti, apibarstykite norimais prieskoniais: bulvių prieskoniais, pipirais, paprika, druska bei džiovintais krapais.

Lietuviški traškučiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuskuskite bulves ir gerai įkaitinkite puodą su aliejumi.
    Bulvių skustuko pagalba suskuskite bulves plonais griežinėliais ir dėkite į puodą apkepti.

  2. Apskrudus traškučiams, išgriebkite ir sudėkite ant sugeriamojo popieriaus nuvarvėti.
    Kol šilti, apibarstykite norimais prieskoniais: bulvių prieskoniais, pipirais, paprika, druska bei džiovintais krapais.

Receptą atsiuntė Elinda

Komentarai (105)


  • Einius 2015-11-18 16:49

    Labai skanu :p


  • eglė 2014-12-29 20:30

    Skanu, tik reikia daug bulvių, nes laabai jau greit jie tirpsta :D vaikystės traškučiai, kuriais jau lepinu savo vaikus :)


  • elena 2014-12-27 19:27

    mano vaikai netgi apsilaize pirsteliu ir pasake kaipp skanuuuuuuu!!!!


  • danguole 2014-08-23 12:30

    oho kaip geriumo :D reik snd daryti ;) :) :@


  • Saule 2014-08-23 12:23

    wow nebereikes isleisti piniga :D :$


  • Milita 2014-08-23 12:22

    turetum buti skanu :) :O lengva recepta :O


  • Ligita 2014-08-23 12:19

    reikes pabandyti :P :)


  • Minde 2014-08-08 20:30

    siaubas kaip NESVEIKA!!!!


  • to Nezinau 2014-03-01 22:09

    Aiskiai parasyta virti aliejuje reiskia aliejaus reik tiek kad apsemtu. O paprikos prieskoniai bei krapai, pagal skoni ir koki tik nori kiek kad tau butu skaniau :)


  • Pfff 2013-10-26 22:35

    Ha ha ha. Kaip juokingai skamba blevyzgojimas apie E621 pirktiniuose prieskoniuose. Jūs ką, skaityt nemokate? Taigi paskaitykit ant pakelių kas parašyta ir išsirinkit. Komentarus turbūt irgi diktuojate, nes rašyt nemokate.


Daugiau receptų