Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Liežuvio užkandis
AUTORIUS:
Jonas
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
3 česnakų
3 vienetai juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
0.5 kilogramo jautienos liežuvio
25 gramai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.

Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.

Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.

Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).

Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.

Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.

Liežuvio užkandis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.

Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.

Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.

Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).

Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.

Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.

Receptą atsiuntė Jonas

Komentarai


Daugiau receptų