Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Liny Burgeris
AUTORIUS:
Liny
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
80 gramų mesos (kiaulienos + jautienos faršas)
1 skiltelė pomidorų pastos
1 lapas salotų (iceberg )
1 vienetas marinuotų agurkų
2 skiltelės česnakų
1 arbatinis šaukštelis majonezo
1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
1 saujelė petražolių
1 vienetas bandelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkiname juostelėmis, kepame ant aliejaus kol įgaus auksinį atspalvį.
2.
Paruošiame padažą: Sumaišome šaukštą majonezo su šaukštu garstyčių, susmulkiname skiltelę česnako.
3.
įdaro paruošimas: Susmulkiname salotos lapą grežinėliais, Marinuotą agurką taip pat susmulkiname pailgomis juostelėmis. Pomidorą supjaustome grežinėliais, vienai porcijai užteks 1 grežinėlio.
4.
Mėsos paruošimas: Susmulkintą česnako skiltelę ir petražolės saujelę sumaišome su faršu. Įdedame druskos ir pipirų (pagal skonį). suformavus plokščią apsiritimą kepame pasirinktinai - skaniausia ant ugnies arba grill keptuvės kol gražiai apskrus. Galima kepti ir orkaitėje ~180 laipsnių temperatūroje ~ 30 min.
5.
Bandelės paruošimas: Bandelę galima naudoti tokią kokia patinka. Aš naudoju specialiai mėsainiams skirtą bandelę. Vidines bandeles puses galima apskrudinti ant grill arba paprastos keptuvės.
6.
Paskrudintą bandelę ištepame paruoštu padažą (abi vidines bandelės puses). Ant apatinės bandelės dedame pomidorą, agurkelį, keptą mėsą, keptą svoguną, smulkintą salotos lapą ir viršutinę bandelės pusę. Skanaus.

Liny Burgeris

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Svogūną susmulkiname juostelėmis, kepame ant aliejaus kol įgaus auksinį atspalvį.

  2. Paruošiame padažą: Sumaišome šaukštą majonezo su šaukštu garstyčių, susmulkiname skiltelę česnako.

  3. įdaro paruošimas: Susmulkiname salotos lapą grežinėliais, Marinuotą agurką taip pat susmulkiname pailgomis juostelėmis. Pomidorą supjaustome grežinėliais, vienai porcijai užteks 1 grežinėlio.

  4. Mėsos paruošimas: Susmulkintą česnako skiltelę ir petražolės saujelę sumaišome su faršu. Įdedame druskos ir pipirų (pagal skonį). suformavus plokščią apsiritimą kepame pasirinktinai - skaniausia ant ugnies arba grill keptuvės kol gražiai apskrus. Galima kepti ir orkaitėje ~180 laipsnių temperatūroje ~ 30 min.

  5. Bandelės paruošimas: Bandelę galima naudoti tokią kokia patinka. Aš naudoju specialiai mėsainiams skirtą bandelę. Vidines bandeles puses galima apskrudinti ant grill arba paprastos keptuvės.

  6. Paskrudintą bandelę ištepame paruoštu padažą (abi vidines bandelės puses). Ant apatinės bandelės dedame pomidorą, agurkelį, keptą mėsą, keptą svoguną, smulkintą salotos lapą ir viršutinę bandelės pusę. Skanaus.

Receptą atsiuntė Liny
Gairės: Kepti, Užkandžiai

Komentarai


Daugiau receptų