Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Magdalenas – ispaniški keksiukai
AUTORIUS:
Liucija, lithuanianintheusa.com
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Paprastos, minkštos, purios, tobulai derančios su rytine kava, arbata ar kakava. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com Paprastos, minkštos, purios, tobulai derančios su rytine kava, arbata ar kakava. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com Liucija, lithuanianintheusa.com
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
325 gramai miltai
4 vienetai kiaušinių
230 gramų cukraus
200 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
100 mililitrų pieno
1.5 arbatinio šaukštelio vanilės ekstraktas
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 valgomieji šaukštai cukraus (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius ir cukrų išplakame elektriniu plaktuvu, kol gauname balsvą masę (plakame ~5 min). Po to supilame aliejų, vėl išplakame, tada supilame pieną, vanilės ekstraktą ir vėl išplakame.
2.
Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Miltų mišinį pamažu beriame į tešlą ir plakame plaktuvu, kol gauname vientisą masę, be gumulėlių.
3.
Keksiukų kepimo formoje išdėliojame keksiukų popierėlius ir juos pripildome maždaug ¾ tešlos. Kiekvienos Magdalenos vidurį apibarstome cukrumi.
4.
Keksiukus kepame iki 180 C įkaitintoje įkaitintoje orkaitėje ~18-20 min, kol šie gražiai parunda, po to išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti. Iš visos tešlos turėtumėte gauti ~18 Magdalenų. Skanaus!

Magdalenas – ispaniški keksiukai

Recepto autorius: Paprastos, minkštos, purios, tobulai derančios su rytine kava, arbata ar kakava. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com Liucija, lithuanianintheusa.com
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius ir cukrų išplakame elektriniu plaktuvu, kol gauname balsvą masę (plakame ~5 min). Po to supilame aliejų, vėl išplakame, tada supilame pieną, vanilės ekstraktą ir vėl išplakame.

  2. Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Miltų mišinį pamažu beriame į tešlą ir plakame plaktuvu, kol gauname vientisą masę, be gumulėlių.

  3. Keksiukų kepimo formoje išdėliojame keksiukų popierėlius ir juos pripildome maždaug ¾ tešlos. Kiekvienos Magdalenos vidurį apibarstome cukrumi.

  4. Keksiukus kepame iki 180 C įkaitintoje įkaitintoje orkaitėje ~18-20 min, kol šie gražiai parunda, po to išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti. Iš visos tešlos turėtumėte gauti ~18 Magdalenų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija, lithuanianintheusa.com

Komentarai (1)


  • Lor@ 2018-01-10 22:02

    Produktai paprasti, o skonis nepaprastas. Truputį pamažinau cukraus. Skanu!


Daugiau receptų