Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Makaronada
AUTORIUS:
elinda
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek vištiena (gabaliukas)
šiek tiek makaronų (vamzdeliai)
šiek tiek feta sūrio
šiek tiek parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jums dar reikes:
tirštos grybų sriubos mišinio, tarkim "Magi"


Makaronus išverdame, vištieną pakepiname mažais gabaliukais su prieskoniais: druskyte, ciberzole, vištienos prieskoniais. Baigiant vištienai kept, sudedame smulkiai pjaustytą svogūno galvą.
Tada pasiruošiame padažiuką, imame puoduką į jį beriame tirštą sriubos mišinį ir pilame trečdalį/ ketvirtadalį puodelio su pašildytu pienu ir išmaišome.
Dedame makaronus į gerai įkaitintą keptuvę, apkepame ant karštos ugnies kelias minutes, kol apskrus, tada dedame į lėkštę, dedame fetos sūrį, o ant viršaus pilame padažiuką. Tuomet dedame vištienos gabaliukus, užpjaustome svogūnų laiškų. Pabarstome parmezanu ir baziliku
Skanaus.
Jei darote svečiams, viską galite užkepti orkaiteje, tik įdėkite daugiau tarkuoto sūrio ant pačių makaronų.
Jei nemėgstate grybų, ant makaronų pilkite tirštą pomidorų tyrę, pabarstykite fetos gabaliukais ir alyvuogėmis bei baziliku.
Jei norima mėsos, puikiai tiks jautienos rutuliukai (tas pats, kas kotletai tik mažiukai).



Su šypsena ir be vargo ;)

Makaronada

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jums dar reikes:
tirštos grybų sriubos mišinio, tarkim "Magi"


Makaronus išverdame, vištieną pakepiname mažais gabaliukais su prieskoniais: druskyte, ciberzole, vištienos prieskoniais. Baigiant vištienai kept, sudedame smulkiai pjaustytą svogūno galvą.
Tada pasiruošiame padažiuką, imame puoduką į jį beriame tirštą sriubos mišinį ir pilame trečdalį/ ketvirtadalį puodelio su pašildytu pienu ir išmaišome.
Dedame makaronus į gerai įkaitintą keptuvę, apkepame ant karštos ugnies kelias minutes, kol apskrus, tada dedame į lėkštę, dedame fetos sūrį, o ant viršaus pilame padažiuką. Tuomet dedame vištienos gabaliukus, užpjaustome svogūnų laiškų. Pabarstome parmezanu ir baziliku
Skanaus.
Jei darote svečiams, viską galite užkepti orkaiteje, tik įdėkite daugiau tarkuoto sūrio ant pačių makaronų.
Jei nemėgstate grybų, ant makaronų pilkite tirštą pomidorų tyrę, pabarstykite fetos gabaliukais ir alyvuogėmis bei baziliku.
Jei norima mėsos, puikiai tiks jautienos rutuliukai (tas pats, kas kotletai tik mažiukai).



Su šypsena ir be vargo ;)

Receptą atsiuntė elinda

Komentarai (5)


  • koko 2010-05-29 01:01

    kokios tau akys ten vuista su pipirai s:DDD


  • Vika 2010-05-28 16:02

    Nuotrauka neatitinka recepto aprasymo! Paciame nuotraukos centre lyg ir su akytemis kazkas butu?


  • kristina 2009-04-09 03:14

    ouj, manau pabandysiu si recepta, bet tik be vistienos :-)


  • jurate 2009-02-06 12:47

    Feta-graikiskas baltas suris.... :-)


  • aleksas 2009-01-30 18:49

    feta kokia? :-(


Daugiau receptų