Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę.
Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes.
Išimkite pakepintas krevetes.
Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite.
Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos.
Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį.
Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.

Makaronai su krevetėmis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinų |
4 | česnakų |
1 valgomasis šaukštas | petražolių (smulkintos) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
0.25 stiklinės | baltojo vyno |
450 gramų | makaronų (virti) |
450 gramų | krevečių be kevalo |
1 valgomasis šaukštas | sviesto |
0.3 arbatinio šaukštelio | čili pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronai su krevetėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 4
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, 1/4 stiklinės
- Makaronai, virti, 450 gramų
- Krevetės be kevalo, 450 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Čili, 1/3 arbatinio šaukštelio
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę.
Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes.
Išimkite pakepintas krevetes.
Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite.
Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos.
Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį.
Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai