Išverdame pasūdytame vandenyje makaronus.
Vištieną supjaustome kubeliais ir pakepiname ant aliejaus su susmulkinta paprika ir prieskoniais.
Išvirtus makaronus suverčiame i keptuvę su vištiena, sudedame krevetes. Krevetes, jei didesnės, supjaustome, jei ne – dedame cielas, tik, žinoma, be kiauto.
Viską pakepame, kol pagaminsime padažą.
Padažui išlydome sviestą, suberiame susmulkintus česnakus, truputį pakepiname, tada sudedame miltus ir vėl minutę pakepiname.
Po truputėlį pilame grietinėlę, kiek jos pilti priklauso nuo to, kokio tirštumo padažo norite. Kaitiname ant silpnos ugnies.
Sudedame grietinę, druską ir pomidorų padažą.
Padažą galima patiekti atskirai arba supilti į keptuvę su vištiena ir krevetėmis.
Skanaus!

Makaronai su vištiena ir krevetėmis
INGREDIENTAI:
2 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
1 vienetas | paprikų |
300 gramų | vištos filė |
1 valgomasis šaukštas | kvietinių miltų |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažo |
400 gramų | makaronų |
150 gramų | grietinėlės |
300 gramų | krevečių be kevalo (virtos) |
šiek tiek | druskos |
2 valgomieji šaukštai | sviesto |
1 valgomasis šaukštas | grietinės |
šiek tiek | prieskonių (vištienai arba aštrūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronai su vištiena ir krevetėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Paprika, 1 vienetas
- Vištienos filė, 300 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Makaronai, 400 gramų
- Grietinėlė, 150 gramų
- Krevetės be kevalo, virtos, 300 gramų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, vištienai arba aštrūs
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išverdame pasūdytame vandenyje makaronus.
Vištieną supjaustome kubeliais ir pakepiname ant aliejaus su susmulkinta paprika ir prieskoniais.
Išvirtus makaronus suverčiame i keptuvę su vištiena, sudedame krevetes. Krevetes, jei didesnės, supjaustome, jei ne – dedame cielas, tik, žinoma, be kiauto.
Viską pakepame, kol pagaminsime padažą.
Padažui išlydome sviestą, suberiame susmulkintus česnakus, truputį pakepiname, tada sudedame miltus ir vėl minutę pakepiname.
Po truputėlį pilame grietinėlę, kiek jos pilti priklauso nuo to, kokio tirštumo padažo norite. Kaitiname ant silpnos ugnies.
Sudedame grietinę, druską ir pomidorų padažą.
Padažą galima patiekti atskirai arba supilti į keptuvę su vištiena ir krevetėmis.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
labai skanu! ir dukryte pilna lekste suvalge
Labai smagus receptukas :) Vietoj grietinėlės, grietinės ir miltų siūlau pabandyti įpilti kokosų pienos, o aštrumui - čili paprikos pora... Gausite tailandiečių patiekalą :)
Labai labai skanu! :super: Padazus galima pasigaminti diena pries, o kita diena issivirti makaronus ir viska sumaisyti. ;-)
o kokie porciju iseina? :-)
Labai lengvas,ir skanus patiekalas,Aciu patiekalo isradejai : )