Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Makaronų, brokolių ir vynuogių salotos
AUTORIUS:
Samanta
Porcijų skaičius: 6
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų brokolių (šviežūs)
450 gramų makaronų (išvirti pasūdytame vandenyje)
2 stiklinės besėklių vynuogių (raudonosios)
1 stiklinė pekanų riešutų (kapoti)
1 stiklinė majonezo
8 vienetai kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
0.3 stiklinės vyno acto (raudonasis)
0.3 stiklinės rausvųjų svogūnų (smulkinti)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C laipsnių temperatūros.
Paskleiskite kapotus pekano riešutus kepimo skardoje ir pakepinkite apie 5-7 min. orkaitėje.
2.
Brokolius ir kumpį pasmulkinkite. Kiekvieną vynuogę perpjaukite per pusę.
3.
Sumaišykite viename dubenyje atvėsintus pakepintus riešutus, makaronus, brokolius, svogūnus, vynuoges, kumpį, majonezą, raudonojo vyno actą bei paskaninkite viską druska.

Makaronų, brokolių ir vynuogių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 C laipsnių temperatūros.
    Paskleiskite kapotus pekano riešutus kepimo skardoje ir pakepinkite apie 5-7 min. orkaitėje.

  2. Brokolius ir kumpį pasmulkinkite. Kiekvieną vynuogę perpjaukite per pusę.

  3. Sumaišykite viename dubenyje atvėsintus pakepintus riešutus, makaronus, brokolius, svogūnus, vynuoges, kumpį, majonezą, raudonojo vyno actą bei paskaninkite viską druska.

Receptą atsiuntė Samanta

Komentarai


Daugiau receptų