Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Makaronų kaspinėliai su ožkų sūriu, špinatais ir grybais
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 6
Autorius apie receptą: Tai labai švelnaus skonio makaronai, kuriuos pagaminti užtruks tik apie pusvalandį, tad puikiai tinka greitai ir sočiai vakarienei. Jei patinka "shallot" svogūnėliai- galima Tai labai švelnaus skonio makaronai, kuriuos pagaminti užtruks tik apie pusvalandį, tad puikiai tinka greitai ir sočiai vakarienei. Jei patinka "shallot" svogūnėliai- galima vieną supjaustyti ir apkepti kartu su grybais ir česnakais. Jei nėra galimybės gauti ožkų sūrio - puikiai tiks ir įprasta feta. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų makaronų (naudojau "Farfalle")
650 gramų marinuotų pievagrybių
450 gramų špinatų (mažieji)
125 mililitrai grietinėlės
50 mililitrų baltojo sauso vyno
2 skiltelės česnakų
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai malti juodieji pipirai
Kepimui:
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
Pabarstymui:
30 gramų kietojo sūrio (tarkuotas)
2 žiupsneliai džiovintas čiobrelis
šiek tiek ožkos sūrio (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakelio ir atidėti.
2.
Grybus, smulkintą česnaką pakepinti apie 5-10 min, kol apkeps aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Tuomet įpilti vyno ir nugarinti. Pridėti špinatų. Sumažinus kaitrą pakepti dar 2 min. Supilti grietinėlę. Suversti makaronus ir išmaišyti.
3.
Dar karštą patiekalą dėti į lėkštes. Ant viršaus užbarstyti kietojo sūrio, uždėti ožkų sūrio gabaliukus ir pabarstyti čiobreliais.

Makaronų kaspinėliai su ožkų sūriu, špinatais ir grybais

Recepto autorius: Tai labai švelnaus skonio makaronai, kuriuos pagaminti užtruks tik apie pusvalandį, tad puikiai tinka greitai ir sočiai vakarienei. Jei patinka "shallot" svogūnėliai- galima ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakelio ir atidėti.

  2. Grybus, smulkintą česnaką pakepinti apie 5-10 min, kol apkeps aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Tuomet įpilti vyno ir nugarinti. Pridėti špinatų. Sumažinus kaitrą pakepti dar 2 min. Supilti grietinėlę. Suversti makaronus ir išmaišyti.

  3. Dar karštą patiekalą dėti į lėkštes. Ant viršaus užbarstyti kietojo sūrio, uždėti ožkų sūrio gabaliukus ir pabarstyti čiobreliais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų