
Maltiniai su pievagrybiais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 vienetas | svogūnų |
400 gramų | kiaulės faršo |
2 vienetai | kiaušinių |
4 valgomieji šaukštai | džiūvesėlių |
1 valgomasis šaukštas | majonezo |
5 vienetai | pievagrybių (didieji) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.
Maltiniai su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, didieji, 5 vienetai
- Druska
- Aliejus, kepimui
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai