Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mamos picos padas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
80 gramų pieno
1 vienetas kiaušinių
10 gramų mielių
1 arbatinis šaukštelis sviesto (arba margarinas)
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų dešros (arba rūkytas kumpis)
200 gramų sūris
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
šiek tiek daržovių (alyvuogės, pomidorai ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils, apie 15 minučių. Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą ir kitus tešlos ingredientus sumaišykite su pakilusia tešla. Jeigu tešla bus per skysta, įberkite truputį miltų. Tešlą uždenkite rankšluostėliu ar maistine pėleve ir pastatykite šiltai, kol pakils, apie 0,5 - 1 valandą.
2.
Ant skardos dydžio kepimo popieriaus lapo kočiokite tešlą per visą lakštą. Perkelkite į skardą. Pridenkite ir palikite dar 30 minučių pakilti.
3.
Ištepkite tešlos lakštą sviestu, pomidorų padažu, pabarstykite smulkiai pjaustytos dešros, mėgstamų daržovių, galiausiai užberkite smulkiai tarkuoto lydyto sūrio. Produktus įdarui galite dėti pagal savo skonį.
4.
Kepkite iki 200 C įkaitintoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus.

Mamos picos padas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils, apie 15 minučių. Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą ir kitus tešlos ingredientus sumaišykite su pakilusia tešla. Jeigu tešla bus per skysta, įberkite truputį miltų. Tešlą uždenkite rankšluostėliu ar maistine pėleve ir pastatykite šiltai, kol pakils, apie 0,5 - 1 valandą.

  2. Ant skardos dydžio kepimo popieriaus lapo kočiokite tešlą per visą lakštą. Perkelkite į skardą. Pridenkite ir palikite dar 30 minučių pakilti.

  3. Ištepkite tešlos lakštą sviestu, pomidorų padažu, pabarstykite smulkiai pjaustytos dešros, mėgstamų daržovių, galiausiai užberkite smulkiai tarkuoto lydyto sūrio. Produktus įdarui galite dėti pagal savo skonį.

  4. Kepkite iki 200 C įkaitintoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai (14)


  • Akvilė 2018-06-18 17:01

    Labai garai viskas pavyko rekomenduoju išbandyti


  • Julija 2017-07-02 17:37

    Labaiii


  • Agnė 2016-01-25 11:59

    Laaabai skanus padas gavosi. Niekad pati nebandžiau pado kept, visada pirkdavau pagamintą, bet dabar tikrai visada naudosiu šį receptą! Tikrai rekomenduoju. :)


  • andzela 2014-06-24 15:53

    Ziauriai skanu!!!!!!!


  • Alina 2014-06-23 13:57

    Labai patiko!


  • Daiva 2013-11-02 18:50

    Nuostabus picos padas toks traškus ir visai neprilipo prie skardos ir labai lengvai pjaustėsi. Patariu visiems ir visoms išbandyti šį receptą,tikrai nepasigailėsit :super2:


  • Anonymous-Hacker. 2013-05-13 19:43

    Labai skanu,skanesnio pado nėra. :-)


  • ingute123456 2012-09-13 17:53

    labai skanu, esu bandziusi, viskas puikiai, super receptukas!


  • Paula521 2012-01-06 12:08

    padas labai labai labai labai skanus skanesnio nera :-) :-) :-) :-) :-) :-)


  • Simona 2011-12-28 16:13

    padas super, geresnio ner turbut :)


Daugiau receptų