Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Mantingos" garstyčių juostelės su aguonomis
AUTORIUS:
Inesa
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 gramų tešlos (MANTINGA sluoksniuota bemielė)
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai garstyčių
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
100 gramų aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Sluoksniuota bemielė tešla, kiaušinis, sojų padažas, garstyčios, aguonos.
Atšildyti sluoksniuotą tešlą, išlankstyti ir perpjauti pusiau. Vieną perpjauto lapo dalį patepti garstyčiomis. Ant viršaus užkloti likusią tešlos lapo dalį ir pakočioti. Kiaušinį išplakti su sojos padažu ir patepti tešlą. Galiausiai gausiai pabarstyti aguonomis. Sudėti į kepimo skardą ir kepti orkaitėje apie 20 min. Nors yra naudojamos garstyčios-jų skonis nėra labai jaučiamas.

"Mantingos" garstyčių juostelės su aguonomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sluoksniuota bemielė tešla, kiaušinis, sojų padažas, garstyčios, aguonos.
Atšildyti sluoksniuotą tešlą, išlankstyti ir perpjauti pusiau. Vieną perpjauto lapo dalį patepti garstyčiomis. Ant viršaus užkloti likusią tešlos lapo dalį ir pakočioti. Kiaušinį išplakti su sojos padažu ir patepti tešlą. Galiausiai gausiai pabarstyti aguonomis. Sudėti į kepimo skardą ir kepti orkaitėje apie 20 min. Nors yra naudojamos garstyčios-jų skonis nėra labai jaučiamas.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...