Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Mantingos" pica su krevetėmis
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
150 gramų krevečių
1 sauja gražgarsčių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 vienetas sūris (mocarea (kamuoliukas))
2 vienetai pomidorų pastos
150 gramų sūris (parmezanas)
šiek tiek raudonėlių
šiek tiek druskos
3 skiltelės česnakų
šiek tiek pipirai
3 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Stačiakampį tešlos lakštą padėkite ant kepimo skardos, išklotos folija. Aptepkite viršų kečupu,o tada užtarkuokite mocarelos sūrio.
2.
Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu citrinos sulčių (neilgiau 2 - 3 min.).
3.
Krevetes, alyvuoges trintą česnaką, prieskonines žoleles, sumaišykite su trupučiu alyvuogių aliejaus. Viską gražiai sudėkite ant paruoštos picos.
4.
Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą parmezaną, berkite susmulkintas garžgarstes . Picą pašaukite į įkaitintą orkaitę 15 - 20 minučių.

"Mantingos" pica su krevetėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Stačiakampį tešlos lakštą padėkite ant kepimo skardos, išklotos folija. Aptepkite viršų kečupu,o tada užtarkuokite mocarelos sūrio.

  2. Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu citrinos sulčių (neilgiau 2 - 3 min.).

  3. Krevetes, alyvuoges trintą česnaką, prieskonines žoleles, sumaišykite su trupučiu alyvuogių aliejaus. Viską gražiai sudėkite ant paruoštos picos.

  4. Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą parmezaną, berkite susmulkintas garžgarstes . Picą pašaukite į įkaitintą orkaitę 15 - 20 minučių.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...