Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Mantingos" vėrinukai
AUTORIUS:
Birutė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 lapas tešlos (MANTINGA)
2 vienetai dešrelių (medžiotojų)
1 vienetas dešrelių (pieniškos)
5 vienetai agurkų (marinuoti, maži)
1 vienetas obuolių
1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
1 valgomasis šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą atšildyti, iškočioti, supjaustyti į 5 dalis.
2.
Dešreles suvynioti į tešlos juosteles, aptepti pienu, pavolioti sezamo sėklose.
3.
Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, suverti ant medinių iešmelių.
4.
Kepti orkaitėje 180 temperatūroje 20 minučių.
5.
Išėmus iš orkaitės ant iešmelių viršūnių užmauti po agurkėlį, o iešmelius susmeigti į obuolį.

Tinka valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

Skanaus !

"Mantingos" vėrinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti, iškočioti, supjaustyti į 5 dalis.

  2. Dešreles suvynioti į tešlos juosteles, aptepti pienu, pavolioti sezamo sėklose.

  3. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, suverti ant medinių iešmelių.

  4. Kepti orkaitėje 180 temperatūroje 20 minučių.

  5. Išėmus iš orkaitės ant iešmelių viršūnių užmauti po agurkėlį, o iešmelius susmeigti į obuolį.

    Tinka valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Birutė

Komentarai (1)


  • zivile 2015-01-03 14:57

    laaabai skanu


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...