Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Margas tortukas mamai
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Puikus kelių sluoksnių pavasariškas tortas mamos dienai! Puikus kelių sluoksnių pavasariškas tortas mamos dienai! Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų varškės
2 pakeliai sausainių
250 gramų grietinėlės
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus
100 gramų pieniško šokolado
100 gramų riešutų
50 gramų juodojo šokolado
50 gramų razinų
5 valgomieji šaukštai vandens
2 valgomieji šaukštai želatinos
3 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sutrupinkite iki miltų, sveistą išlydikite ir sumaišykite su sausainiais.
2.
Išklokite tortinę maistine plėvele ir sukrėskite sausinių masę. Paslėkite ir dėkite į šaldytuvą.
3.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite brinkti.
4.
Varškę ištrinkite su cukrumi ir grietinėle iki vientisos masės.
5.
Želatiną pašildykite karšto vandens vonelėje ir ištirpinkite, kiek pravėsusią supilkite į varškę.
6.
Varškės masę padalinkite pusiau.
7.
Į vieną varškės dalį dėkite vanilinį cukrų, į kitą - kavą, išmaišykite.
8.
Riešutus pakepinkite ir pakapokite. Pusę jų supilkite į kavos skonio varškės masę.
9.
Išimkite torto pagrindą iš šaldytuvo ir supilkite kavos skonio varškę. Vėl statykite į šaldytuvą.
10.
Razinas pasmulkinkite ir suberkite ant kavos kremo sluoksnio, tuomet supilkite vanilinį varškės sluoksnį, statykite į šaldytuvą nakčiai.
11.
Kitą rytą puoškite: sulaužykite šokoladus ir juos ištirpinkite vandens vonelėje.
12.
Šokoladu apliekite torto viršų ir kraštus. Kraštus aplipdykite smulkintais riešutais, viršų puoškite pasitelkę fantaziją. Efektingai atrodo kokoso drožlės ir migdolų plokštelės.
13.
Palikite dar valandai, kol šokoladas sustings. Skanaus!

Margas tortukas mamai

Recepto autorius: Puikus kelių sluoksnių pavasariškas tortas mamos dienai! Agnė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sausainius sutrupinkite iki miltų, sveistą išlydikite ir sumaišykite su sausainiais.

  2. Išklokite tortinę maistine plėvele ir sukrėskite sausinių masę. Paslėkite ir dėkite į šaldytuvą.

  3. Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite brinkti.

  4. Varškę ištrinkite su cukrumi ir grietinėle iki vientisos masės.

  5. Želatiną pašildykite karšto vandens vonelėje ir ištirpinkite, kiek pravėsusią supilkite į varškę.

  6. Varškės masę padalinkite pusiau.

  7. Į vieną varškės dalį dėkite vanilinį cukrų, į kitą - kavą, išmaišykite.

  8. Riešutus pakepinkite ir pakapokite. Pusę jų supilkite į kavos skonio varškės masę.

  9. Išimkite torto pagrindą iš šaldytuvo ir supilkite kavos skonio varškę. Vėl statykite į šaldytuvą.

  10. Razinas pasmulkinkite ir suberkite ant kavos kremo sluoksnio, tuomet supilkite vanilinį varškės sluoksnį, statykite į šaldytuvą nakčiai.

  11. Kitą rytą puoškite: sulaužykite šokoladus ir juos ištirpinkite vandens vonelėje.

  12. Šokoladu apliekite torto viršų ir kraštus. Kraštus aplipdykite smulkintais riešutais, viršų puoškite pasitelkę fantaziją. Efektingai atrodo kokoso drožlės ir migdolų plokštelės.

  13. Palikite dar valandai, kol šokoladas sustings. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų