Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Margasis vyšnių pyragas
AUTORIUS:
Lukas
INGREDIENTAI:
260 gramų cukraus
100 gramų margarino (kepimui skirtas „Rama“, kambario temperatūros)
250 gramų vyšnių (be kauliukų (arba avietės))
4 vienetai kiaušinių
85 gramai kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado (gabaliukai)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
500 gramų varškės sūrio (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių temperatūros.
Į 22 cm skersmens apvalią formą įklojamas kepimo popierius.
Kepimui skirtas Rama margarinas sumaišomas su 130 g cukraus, pridedamas 1 kiaušinis ir suplakama vienalytė masė.
Sudedami miltai ir sumaišoma tešla.
Pabaigoje sudedami šokolado gabaliukai.
Tešla supilama į formą, suberiamos vyšnios ar avietės.
Kambario temperatūros sūris sumaišomas su vaniliniu cukrumi, 130 g cukraus, 3 kiaušiniais ir sumaišoma vienalytė masė.
Sūrio masė užpilama ant uogų ir viskas dedama į orkaitę kepti.
Po 40 minučių orkaitė išjungiama, durelės truputį praveriamos ir pyragas paliekamas orkaitėje, kad sustingtų.
Skanaus.

Margasis vyšnių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Orkaitė įkaitinama iki 170 laipsnių temperatūros.
Į 22 cm skersmens apvalią formą įklojamas kepimo popierius.
Kepimui skirtas Rama margarinas sumaišomas su 130 g cukraus, pridedamas 1 kiaušinis ir suplakama vienalytė masė.
Sudedami miltai ir sumaišoma tešla.
Pabaigoje sudedami šokolado gabaliukai.
Tešla supilama į formą, suberiamos vyšnios ar avietės.
Kambario temperatūros sūris sumaišomas su vaniliniu cukrumi, 130 g cukraus, 3 kiaušiniais ir sumaišoma vienalytė masė.
Sūrio masė užpilama ant uogų ir viskas dedama į orkaitę kepti.
Po 40 minučių orkaitė išjungiama, durelės truputį praveriamos ir pyragas paliekamas orkaitėje, kad sustingtų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Lukas

Komentarai


Daugiau receptų