Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuota kiauliena su garstyčiomis
AUTORIUS:
justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
50 mililitrų obuolių sulčių
350 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Marinuota kiauliena su garstyčiomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai


Daugiau receptų