Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Marinuota saldžiarūgšti silkė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | silkių ((filė) sūdyta) |
10 arbatinių šaukštelių | obuolių acto |
10 arbatinių šaukštelių | cukraus |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 mililitrų | vandens (virintas, šaltas) |
3 galvos | svogūnų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Marinuota saldžiarūgšti silkė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
- Silkė, (filė) sūdyta, 300 gramų
- Obuolių actas, 10 arbatinių šaukštelių
- Cukrus, 10 arbatinių šaukštelių
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo, virintas, šaltas, 500 mililitrų
- Svogūnai, 3 galvos
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai