Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuotas kepsnys
AUTORIUS:
Felicija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja petražolių
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulienos
5 valgomieji šaukštai acto
200 mililitrų vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.

Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.

Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.

Marinuotas kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.

Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.

Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.

Receptą atsiuntė Felicija

Komentarai (1)


  • ligita 2012-08-01 00:28

    laikiau para laiko marinate,gavosi super, labai skanus, dekui uz recepta:)


Daugiau receptų