Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.
Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.
Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.

Marinuotas kepsnys
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 sauja | petražolių |
2 vienetai | svogūnų |
1 kilogramas | kiaulienos |
5 valgomieji šaukštai | acto |
200 mililitrų | vandens |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinuotas kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Petražolės, 1 sauja
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Actas, 5 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 200 mililitrų
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kepsnius marinuoti reikia apie 6 valandas, o jei galite ir turite laiko, marinuokite apie parą.
Taigi pirmiausiai pasiruošiame marinatą. Į vandenį įmaišome druską ir actą. Mėsos kepsnius įtriname pipirais, sudedame ant mėsos svogūnų griežinėlius, smulkintas petražoles ir tik tuomet viską užpilame marinatu.
Išmarinuotus kepsnius kepti orkaitėje apie 40 minučių (180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje, ant grotelių, virs žarijų.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
laikiau para laiko marinate,gavosi super, labai skanus, dekui uz recepta:)