Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuotas keptas sterkas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 vienetai gvazdikėlių
4 vienetai juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
3 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 kilogramas starkių
0.5 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės aliejaus
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.

Marinuotas keptas sterkas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.

Komentarai


Daugiau receptų