Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti agurkai
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 litras vandens
5 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas druskos
100 mililitrų acto
šiek tiek prieskonių (kokius mėgstate)
šiek tiek krapų
šiek tiek česnakų
šiek tiek vyšnių ((lapai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Aš darau šitaip: agurkus švariai nuplaunu, nupjaustau galiukus ir užpilu juos verdančiu vandeniu bei laikai, kol agurkai pakeičia spalvą ir vanduo beveik atvėsta.Tada agurkus sudedu į švarius stiklainius,užpilu verdančiu marinatu, užsuku dangtelius ir apverčiu stiklainius be juos šiltai apkloju (taip laikau, kol stiklainiai atšąla) .Aš į stiklainius vyšnių ir krapų nebededu, juos sudedu į verdantį marinatą,o kai truputį paverda, juos išimu.

Marinuoti agurkai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aš darau šitaip: agurkus švariai nuplaunu, nupjaustau galiukus ir užpilu juos verdančiu vandeniu bei laikai, kol agurkai pakeičia spalvą ir vanduo beveik atvėsta.Tada agurkus sudedu į švarius stiklainius,užpilu verdančiu marinatu, užsuku dangtelius ir apverčiu stiklainius be juos šiltai apkloju (taip laikau, kol stiklainiai atšąla) .Aš į stiklainius vyšnių ir krapų nebededu, juos sudedu į verdantį marinatą,o kai truputį paverda, juos išimu.

Receptą atsiuntė Jolanta.M

Komentarai


Daugiau receptų