Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti agurkai čekiškai
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
1.6 kilogramo agurkų
20 gramų krapų
20 gramų krienų
4 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatas: 1 l vandens reikia 0,2 l acto,
20 g druskos,
30-70 g cukraus,
1 lauro,
po 3 žirnelius juodųjų pipirų ir kvapiųjų pipirų,
1 garstyčių sėklytės.

Morkas, krieną ir svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
Nuplautus agurkus sudėti į stiklainius, suberti pjaustytas daržoves.
Paruošti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Sterilizuoti verdančiame vandenyje: litrinius stiklainius apie 30-40 min, dviejų ar trijų litrų - 50-60 min.

Marinuoti agurkai čekiškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Marinatas: 1 l vandens reikia 0,2 l acto,
20 g druskos,
30-70 g cukraus,
1 lauro,
po 3 žirnelius juodųjų pipirų ir kvapiųjų pipirų,
1 garstyčių sėklytės.

Morkas, krieną ir svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
Nuplautus agurkus sudėti į stiklainius, suberti pjaustytas daržoves.
Paruošti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Sterilizuoti verdančiame vandenyje: litrinius stiklainius apie 30-40 min, dviejų ar trijų litrų - 50-60 min.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (2)


  • agni 2012-08-12 18:45

    ar ne per ilgai reikia sterilizuoti?????


  • Vytukas 2011-07-18 15:35

    Marija, turetu buti sauni kaip ir tas receptas :) :super:


Daugiau receptų