Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti ančiuviai
AUTORIUS:
Aina
INGREDIENTAI:
3 vienetai citrinų
2 česnakų
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
225 gramai ančiuvių (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti.
Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis.
Skanaus

Marinuoti ančiuviai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti.
Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis.
Skanaus

Receptą atsiuntė Aina

Komentarai


Daugiau receptų