Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti baravykai
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 valgomieji šaukštai druskos
3.5 valgomojo šaukšto cukraus
1 litras vandens
šiek tiek pipirai
3.5 valgomojo šaukšto acto
1.5 kilogramo grybų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 10 min. ir supilame actą, iškarto supilstome į stiklainius ir uždarome.

Marinuoti baravykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 10 min. ir supilame actą, iškarto supilstome į stiklainius ir uždarome.

Receptą atsiuntė Jolanta.M

Komentarai


Daugiau receptų