Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti baravykai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek petražolių
0.5 kilogramo baravykų
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.

Marinuoti baravykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.

Komentarai (9)


  • slaptas 2013-10-07 09:31

    ai nebe skanus :-(


  • slaptas 2013-10-07 09:30

    labai skanu :super:


  • (anonimas) 2011-08-20 21:09

    paprasciausiai kepti grybai...kokie dar marinuoti :-D :-D :super:


  • Renata 2010-07-31 11:52

    :-*


  • Andzo 2010-07-19 14:23

    kazkaip nelabai kazkas cia :-o


  • (anonimas) 2010-04-07 21:51

    :-p :alus: :bomba:


  • ernesta 2010-03-24 13:42

    o jei sudeciau i stiklauinius gal nesugestu :galvoju:


  • Cheska 2009-09-12 10:06

    Jone, manau, kad sis patiekalas is karto valgomas, ne ziemai. ;)


  • jone 2009-09-12 08:46

    o tai cia kaip,ar ir i stiklainius ziemai sitaip galima,ar cia tik ju skonis marinuotu,bet tam kartu valgyt? :nezinau:


Daugiau receptų