Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti baravykai su česnaku
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas baravykų
50 gramų druskos
4 skiltelės česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 litrai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuvalytus ir supjaustytus baravykus dekite į puodą ir virkite 15 minučių ant vidutiniškai aukštos ugnies. Tada nukelkite grybus nuo ugnies, juos nukoškite, o vandenį išpilkite.
2.
Tada vėl dėkite baravykus į puodą su švariu vandeniu, įberkite druskos, sudėkite česnako skilteles ir pipirų žirnelius. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
3.
Sudėkite baravykus į stiklainius ir sandariai užsukite dangtelius.

Marinuoti baravykai su česnaku

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuvalytus ir supjaustytus baravykus dekite į puodą ir virkite 15 minučių ant vidutiniškai aukštos ugnies. Tada nukelkite grybus nuo ugnies, juos nukoškite, o vandenį išpilkite.

  2. Tada vėl dėkite baravykus į puodą su švariu vandeniu, įberkite druskos, sudėkite česnako skilteles ir pipirų žirnelius. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.

  3. Sudėkite baravykus į stiklainius ir sandariai užsukite dangtelius.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų