
Marinuoti baravykai su česnaku
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas | baravykų |
1 litras | vandens |
2 valgomieji šaukštai | cukraus |
3 arbatiniai šaukšteliai | druskos |
2 valgomieji šaukštai | acto |
3 skiltelės | česnakų |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
2 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite baravykus. Užpilkite juos vandeniu ir užvirkite. Tada nupilkite vandenį, grybus nuplaukite. Vėl sudėkite į puodą su švariu vandeniu ir užvirkite. Nugrėbkite putas ir virkite apie 25 minutes ant vidutinės ugnies. Tada nukoškite grybus su kiaurasamčiu.
2.
Supilkite į puodą litrą vandens, nuvarvintus grybus ir sudėkite kitus marinato ingredientus, išskyrus actą. Pavirkite apie 8 minutes, supilkite actą ir nukelkite nuo ugnies.
3.
Į stiklainius sudėkite baravykus, užpilkite marinatu. Sandariai uždarykite ir palikite atvėsti.
Marinuoti baravykai su česnaku
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Baravykai, 1 kilogramas
- Vanduo, 1 litras
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 3 skiltelės
- Pipirai, kvapnieji
- Pipirai, juodieji, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite baravykus. Užpilkite juos vandeniu ir užvirkite. Tada nupilkite vandenį, grybus nuplaukite. Vėl sudėkite į puodą su švariu vandeniu ir užvirkite. Nugrėbkite putas ir virkite apie 25 minutes ant vidutinės ugnies. Tada nukoškite grybus su kiaurasamčiu.
Supilkite į puodą litrą vandens, nuvarvintus grybus ir sudėkite kitus marinato ingredientus, išskyrus actą. Pavirkite apie 8 minutes, supilkite actą ir nukelkite nuo ugnies.
Į stiklainius sudėkite baravykus, užpilkite marinatu. Sandariai uždarykite ir palikite atvėsti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
normalus receptas