Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti baravykai su penkių rūšių pipirais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų baravykų
1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
2 lapai laurų lapų (lapai)
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1 arbatinis šaukštelis pipirai ((5 rūšių))
3 gvazdikėlių
500 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Baravykus išverdame. Nukošę ir perlieję juos po tekančiu vandeniu, vėl sudedame į puodą kartu su likusiais ingredientais. Paverdame 10 minučių ir nukeliame nuo ugnies. Išimame lauro lapus ir gvazdikėlius, tada viską sudedame į stiklainius.
2.
Juos pasterizuojame 15 minučių, tada uždarome. Leisti atvėsti pastačius ant dangtelio, tada perkelti į tamsią ir šaltą vietą.

Marinuoti baravykai su penkių rūšių pipirais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Baravykus išverdame. Nukošę ir perlieję juos po tekančiu vandeniu, vėl sudedame į puodą kartu su likusiais ingredientais. Paverdame 10 minučių ir nukeliame nuo ugnies. Išimame lauro lapus ir gvazdikėlius, tada viską sudedame į stiklainius.

  2. Juos pasterizuojame 15 minučių, tada uždarome. Leisti atvėsti pastačius ant dangtelio, tada perkelti į tamsią ir šaltą vietą.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų