Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti burokėliai su kmynais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 litras vandens
5 burokėlių
1 valgomasis šaukštas kmynų
100 mililitrų acto
2 valgomieji šaukštai druskos
1 valgomasis šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Geriausia naudoti ir parduotuvės pirktus, jau išvirtus ir nuluptus burokėlius. Juos sutarkuokite, puode užpilkite vandeniu, actu ir užberkite kmynais, druska bei cukrumi. Virkite 15 minučių. Nepamirškite nuolat maišyti.
2.
Masę sudėkite į stiklainius, pridenkite juos dangteliais ir pasterizuokite 20 minučių. Sandariai uždarykite ir leiskite atvėsti.

Marinuoti burokėliai su kmynais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Geriausia naudoti ir parduotuvės pirktus, jau išvirtus ir nuluptus burokėlius. Juos sutarkuokite, puode užpilkite vandeniu, actu ir užberkite kmynais, druska bei cukrumi. Virkite 15 minučių. Nepamirškite nuolat maišyti.

  2. Masę sudėkite į stiklainius, pridenkite juos dangteliais ir pasterizuokite 20 minučių. Sandariai uždarykite ir leiskite atvėsti.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų