Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti česnakai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
20 gramų cukraus
šiek tiek česnakų
5 vienetai gvazdikėlių
5 vienetai juodųjų pipirų
0.75 stiklinės acto
0.25 stiklinės vandens
30 gramų druskos
5 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame, nuplauname ir užpilame marinatu česnakus.

Marinatui paruošti reikės: 0,25 stiklinės vandens, 20 g. Cukraus, 30 g. druskos, 0,75 stiklinės acto.

Į kiekvieną litro talpos marinuotų česnakų stiklainį įberiame po 5 žirniukus kvapiųjų ir juodųjų pipirų, po 5 kvapiuosius gvazdikėlius ir truputį cinamono.

Marinuoti česnakai tinka prie mėsos, daržovių ir žuvies patiekalų.

Marinuoti česnakai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nulupame, nuplauname ir užpilame marinatu česnakus.

Marinatui paruošti reikės: 0,25 stiklinės vandens, 20 g. Cukraus, 30 g. druskos, 0,75 stiklinės acto.

Į kiekvieną litro talpos marinuotų česnakų stiklainį įberiame po 5 žirniukus kvapiųjų ir juodųjų pipirų, po 5 kvapiuosius gvazdikėlius ir truputį cinamono.

Marinuoti česnakai tinka prie mėsos, daržovių ir žuvies patiekalų.

Komentarai (8)


  • vaidas 2015-08-15 08:09

    pirma reikia uziaunti d po to ekspermentuoti pro langa ziuredamas niekasnesigaus varyk slides i kaima tik butinai nagus nusikarpyk nesmiestodormajiedu yradaug o dirbti nenori ciau


  • egle 2012-08-02 09:13

    marinavimui tinka tik zieminiai cesnakai ;) bet galima valgyti ir melynus ;) tik idomiau atrodo, o skonis tas pats


  • giudas 2011-10-21 16:58

    cesnakai ziauraus skonio :bloga:


  • domi 2011-01-08 12:45

    pas mane cesnakai pamelinavo.kodel??? :-o


  • as 2009-09-04 09:46

    o palaukit kiek tu cesnaku reikia? %-)


  • as 2009-09-04 09:46

    o palaukit kiek tu cesnaku reikia? %-)


  • j.p 2009-08-17 23:19

    taigi savaime suprantama,kad 9% :aiskinu:


  • Sigita 2009-07-23 21:22

    Kodėl niekur nerašoma kelių procentų actas?


Daugiau receptų